Tel.:
China vissende arcademachine fabrikant
Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited

Het een beroep doen! Prestaties! Het verbazen!

APA-het Spel is uw keus!

Thuis

Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited

Beperkt Co. van het Vermaakadviseurs van APA spel-Azië werd Vreedzaam, gevonden in 2011, gelegen in Panyu, de guangzhou-grootste industriezone van de spelmachine van China. APA-de spelen is gespecialiseerd in internationale handel van de visserij van spelmachines. Wij hebben sterke R&D-groep en ons hoogst-efficiënt team geschikt voor zich het ontwikkelen een nieuw project van het visserijspel in rond 10 dagen. Aangepast worden verwelkomd!

 

Wij verkopen allerlei visserijspelen en de toebehoren van het visserijspel. Niet alleen de speluitrusting, maar ook de kabinetten, de volledige machine, de bedieningshendel en andere delen.

 

Wij werken met betrouwbare fabrikanten en bronproducten aan uw richtprijs. Contacteer ons, zult u zeker het correcte spel vinden dat u hier wilt.

 

Containers die in vorige 3 maanden laden:

Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited

 

DHL ontvangstbewijzen van vorige 3 maanden:

Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

APA-Spel werd gevonden in 2011. In de vroege dagen, zijn wij slechts een klein handelsbedrijf. Wij verkochten het fisrt visserijspel aan Hawaï in 2011. En wij ontwikkelden Chellenge van ons Neptunus van het fisrt exclusief spel in 2012, en het spel wordt verkocht goed in Zuidoost-Azië tot nu. Sinds 2012 tot nu, hebben wij duizenden over de hele wereld vissend spelen aan verkocht. De V.S. en Zuidoost-Azië zijn onze hoofdmarkt.

bedrijfsdiensten

Wat is de garantiebeleid van APA?

APA-de spelen hebben a1-de periode van de jaargarantie vanaf de het verschepen datum.
OEM/de videospelletjes hebben een garantieperiode van 3 maanden vanaf de het verschepen datum. Gelieve te downloaden ontkenning over ons garantiebeleid

 

Winst, Reparaties

Wij kunnen winst slechts overwegen als het deel om defect wordt getoond te zijn of als het verkeerde deel wordt verscheept. Wij zullen op alle verzoek geval per geval bekijken. Contacteer ons met de alle bijzonderheden van uw aankoop en wij zullen u van daar helpen. Als u een deel hebt dat moet worden hersteld, ons voor een serienummer eerst contacteren.

 

Welke koerier gebruikt u voor het verschepen?

DHL is onze aangewezen koerier. Alternatief, kunt u ons vragen om het door uw eigen aangewezen koerier te verzenden en als u een rekening met hen hebt, voorziet ons enkel van uw accountnummer en wij zullen de rest behandelen. Voor omvangrijke en zware verzendingen, om kosten te besparen bij het verschepen, adviseren wij u ons voor andere verzendwijzen contacteert. Als u een andere vereisten betreffende gelieve te verschepen hebt laat ons het weten wanneer u uw orde plaatst.

Waar kan ik mijn ordestatus en details controleren?

U kunt ons per telefoon of e-mail op elk ogenblik contacteren om de recentste ordestatus te verkrijgen. Gelieve te omvatten uw rekeningsreferentienummer.

 

Hoe lang het zal nemen om mijn orde te ontvangen?

De levertijd van uw orde zal grotendeels afhangen van beschikbaarheid en het type van punt u opdracht geeft tot.
Gemeenschappelijke Delen: Motoren, solenoïde, knopen, LEIDENE lichten/lampen, sensoren, relais, houten hamer, ballen, enz.
Deze zijn normaal in voorraad. Zodra de betaling wordt bevestigd, kunnen wij de orde zo spoedig mogelijk verschepen.
Nota: Als het punt uit - van - voorraad is, gelieve uw vertegenwoordiger te contacteren.
Delen die het extra werk vereisen: I/O raad, de raad van de motorcontrole, ampèreraad, enz.
De productietijd is ong. 1 week toe te schrijven aan het extra solderende nodig werk. De hoofdraad (C8, V8, V9, V12) is normaal in voorraad. De levertijd is 1-3 dagen om de software voor het spel te programmeren u wenst.
Speciale Orde: De overdrukplaatjes en Plexiglas/de Plastieken zullen tot 2 weken aan aankoop van leverancier als uit - van - voorraad vergen. Voor mechanische assemblage die uit vele delen en assemblagewerk bestaat, kon het proces tot 1 maand of meer vergen. Tevreden om ons te contacteren om beschikbaarheid eerst te controleren.

 

Wat als u uit - van - voorraad bent?

Wij doen ons beste voldoende voorraad houden om aan alle vereisten te voldoen maar als wij uw orde niet kunnen direct vervullen zullen wij u van om het even welke verwachte vertraging adviseren. U kunt dan besluiten of om op uw orde of orde op een later tijdstip te wachten.

 

Ik wil een deel kopen, hoe ik opdracht geef tot?

Contacteer ons per e-mail met uw delenverzoek. Om tijd te besparen, te omvatten gelieve het modelaantal en het beeld van het deel u wenst. Voor motoren en sensoren, verstrek een volledig modeldieaantal (op het deel wordt geëtiketteerd). Het is belangrijk om te verstrekken het voltage van de motor ook om te verzekeren wij het juiste deel aan u leveren. Als u niet kunt vinden wat u op onze website zoekt, contacteer ons!

 

Wat als ik krijgen geen antwoord van uw e-mail?

APA-de spelenbelofte antwoordt alle e-mail in 24 uren en de respons van 100%. Als u ons antwoord niet krijgt, kan het veroorzaakt door Internet-fout of één of ander probleem van de leveringsmislukking. Dan kunt u ons door de volgende manieren contacteren:

Oproepen ons: Ons bureau Tel.: 0086 20-31199936

Als in weekends of vakantie, gelieve Jenny Peng (afdelingschef) te roepen: 0086 13926124090

Of verzend bericht naar volgende apps:

WeChat: 008613926124090

WhatsApp: 008613926124090

 

Het nieuwe Beleid van de Spelengarantie

APA-de spelen hebben a1-de periode van de jaargarantie vanaf de het verschepen datum

OEM/de videospelletjes hebben een monthwarranty periode 3 vanaf de het verschepen datum.

 

NOTA:

APA zal slechts verstrekken de garantie op elektronische delen (B.v. PCB, motoren, enz.) Cliënt verantwoordelijk is om alle verschepende lasten te betalen die tol en invoerbelastingen kunnen omvatten.

Om het even welke tekorten op nieuwe spelen of delen zouden onmiddellijk aan uw vertegenwoordiger op ontvangstbewijs van de spelen moeten worden gemeld.

Om het even welke tekorten op ontvangen delen zouden onmiddellijk aan uw de dienstafdeling moeten worden gemeld.

RMA keert (Terugkeerautorisatie) terug:

Alle delen die naar APA-behoefte zijn teruggekeerd om een Latere Verkoopvorm te vullen.

Download gelieve de Latere Verkoopvorm van onze website of uw vertegenwoordiger te contacteren om een Vorm te krijgen.

 

NOTA:

De reparatielasten kunnen op bepaald uit garantiedelen van toepassing zijn.

Vooruitgangsvervanging:

Al vooruitgangsvervanging zal worden geladen. APA zal voor de volledige prijs van het deel die factureren worden verscheept. Op terugkeer van het defecte deel zal APA een terug volledig krediet uitgeven. Het defecte product moet naar APA binnen 30 dagen na ontvangstbewijs van het vooruitgangsvervangende produkt zijn teruggekeerd vermijden ladend. _in de de gebeurtenis de cliënt er niet in slagen te om terugkerenen het de gebrekkig product met gebreken aan APA, de cliënt factureren voor de de aankoop van het de van de vooruitgangvervanging deel.

Bedrijfteam

Zeer technisch die techniekteam, de directeur wordt gebruikt om in spelcentra te werken, en hij weet welke klanten en spelers nodig hebben. Anderen zijn jong en begaafd met meer dan 6 jaar praktijk. Strikt QC team: de afdelingschef zal het dubbele testen doen nadat QC het team de spelen testte.

 

Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited

Video

BEDRIJFteam

Zeer technisch techniekteam, de directeur die wordt gebruikt om in spelcentra te werken, en hij weet welke klanten en spelers nodig hebben. Anderen zijn jong en begaafd met meer dan 6 jaar praktijk. Strikt QC team: de afdelingschef zal het dubbele testen doen nadat QC het team de spelen testte.

Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited

Asia Pacific Amusement Consultants Co.,Limited
Xinshuikeng, Dalong-Straat, Panyu-District, Guangzhou, 511450
Tel.:86-139-2612-4090
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit vissende arcademachine Leverancier. © 2018 - 2020 fishingarcademachine.com. All Rights Reserved.